top of page
Sök
  • mariseldkraft

Cirkel med andligt innehåll


Näst vecka kommer jag att ha min första cirkel med andligt/medialt innehåll hemma hos mig. Jag fick till mig via meditation att jag ska hålla i en sådan här cirkel och det kändes så himla rätt och väldigt kul för mig. Syftet med denna cirkel är att vi som har samma intresse för andlighet/medialitet får träffas och prata, peppa varandra, ge tips och råd och stärka varandra inom detta område och såklart ha väldigt kul. Jag känner också att i dag är det ju så mycket elände vi matas med via media, så jag känner att detta är ju ett bra tillfälle för att träffas där vi kan för en stund släppa allt negativt och se ljust på tillvaron i stället. Ju mer positiva vi är ju mer smittar det av sig till andra.


56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page