top of page
Sök
  • mariseldkraft

Cirkel med andligt/medialt innehåll


Jag skrev i ett tidigare blogginlägg om att jag skulle påbörja en cirkel med andligt/medialt innehåll och nu har jag redan hunnit med tre tillfällen och det är så himla kul.

Vi träffas en gång i månaden och sista tillfället för denna grupp är i april, så får vi se vad som händer efter det.


Vi är ett fantastiskt gäng på sju personer och energin flödar verkligen när vi träffas. Alla delar med sig av sina erfarenheter. Vi har fantastiska samtal/diskussioner och vi peppar varandra på olika sätt. Alla får bidra med innehåll till agendan vid varje tillfälle. Cirkeln blev verkligen som jag hade tänkt mig och det är jag så glad över.


Jag kommer fortsätta ha denna typ av cirkel, med max 8 deltagare. Återkommer om detta när jag bestämt vilket datum jag ska starta. Jag har också funderingar på att starta en annan typ av cirkel där jag mer står i fokus och delar med mig av mina egna erfarenheter. Återkommer också om detta när jag fått till mig vad den ska innehålla. Det jag vet är i alla fall att den cirkeln kommer också att vara hemma i mitt kök i Nykvarn.


Jag tycker det är så kul och spännande att jobba med detta och att få träffa människor som vill förbättra, förändra, förverkliga sina drömmar.


Tack för att ni finns och förgyller mitt liv.
52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

تعليقات

تم التقييم بـ ٠ من أصل 5 نجوم.
لا توجد تقييمات حتى الآن

إضافة تقييم
bottom of page