top of page
Sök
  • mariseldkraft

Min första mässa som utställare


Här sitter jag vid mitt bord på Änglamässan i Södertälje. Jag är så stolt över mig själv att jag äntligen vågade ta steget att sitta som utställare. Extra glad är jag över att det blev just denna mässa som blev min första. Allting har väl en mening. Den är lagom stor och den känns verkligen familjär och det passar mig. Energierna flödade och det var så kul att få träffa andra utställare och alla besökare som var där och tittade och provade på olika saker. Extra tack till er som kom just till mig för att få medial vägledning.


Detta har nu gjort att jag är taggad att fortsätta vara med som utställare för det är verkligen en boost för hela min kropp att få göra detta, eftersom jag är en social person så passar detta mig utmärkt. Det är ju också kul att kunna gå runt och prata med andra utställare om vad de gör och hur de har kommit dit de är i dag.


För mig känns det också viktigt att vi i detta yrke hjälper varandra och står upp för varandra, då blir vi extra starka tillsammans. Jag tycker det är kul att kunna samarbeta med andra och inte bara jobba själv. Det finns så mycket man kan göra inom detta område.


Tro på dig själv och vad som kommer till dig!

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page