top of page

Om mig

Jag heter Mari Linderhielm och arbetar som Medium och som Andlig inspiratör. Jag brinner för att inspirera och vägleda dig på din resa genom livet samt att jag kan vara länken mellan denna värld och Andevärlden. 

En viktig sak för mig är att du som klient ska känna dig upplyft och trygg efter ett möte med mig och självklart har jag tystnadsplikt. 

 

Tjänsterna jag erbjuder är Medial vägledning, Privatsittning med andekontakt och husrensning av energier.  Under fliken ”Mina tjänster” finner du mer information om vad de olika tjänsterna innebär och vad de kostar.  Jag håller även i cirklar med medialt innehåll hemma hos mig i Nykvarn.  

 

Jag har utbildat mig inom Mediumskap, fast det har alltid funnits inom mig på ett eller annat sätt. 

Jag bor och arbetar i Nykvarn som ligger 4,5 mil söder om Stockholm. Sittningar är dock inte nödvändiga att ha på plats fysiskt, utan det går även bra att träffas över internet. Geografi är inget hinder för energier eller Andevärlden. 

Varmt välkomna!

20220927_101747.jpg

Skogen är en fantastisk plats att vara på för att tanka energi och finna lugn. För mig har skogen blivit mer intressant ju mer jag jobbar med mig själv. Jag var tidigare en mycket rastlös person som hade svårt att vara själv. I dag är jag på ett helt annat sätt och jag är så tacksam för den resa jag gjort och fortfarande gör. Ni kan läsa mer om min inre resa på min blogg. 

bottom of page