top of page

Om mig

Jag heter Mari Linderhielm och arbetar som Medium, Healer och Coach. Jag brinner för att inspirera och vägleda dig på din resa genom livet samt att jag kan vara länken mellan denna värld och Andevärlden. Eftersom jag jobbar med detta, så är det även viktigt för mig att jag själv fortsätter att utvecklas för ju bredare kunskap jag har desto mer kan jag ju hjälpa och förstå. Jag försöker "leva som jag lär ut", ta ansvar över mitt eget liv och mående, leva mitt liv på ett sätt som ger mig kraft och energi och framförallt vara sann mot sig själv.

En viktig sak för mig är att du som klient ska känna dig upplyft och trygg efter ett möte med mig och självklart har jag tystnadsplikt. 

 

Tjänsterna jag erbjuder är Medial vägledning (cochning), Healing, Healing inklusive vägledning efteråt och Andekontakt.  Under fliken ”Mina tjänster” finner du mer information om vad de olika tjänsterna innebär och vad de kostar.  Jag anordnar även cirklar med medialt innehåll i min lokal på Gammeltorpsvägen 1 C  i Nykvarn och även olika typer av event med inspirerande innehåll.

 

Jag och min kollega Emelie Nilsson har en Youtubekanal som heter "Livet och det okända" där vi bland annat delar med oss av våra erfarenheter och där ni som lyssnare får kommentera och komma med förslag på vad ni vill att vi ska ta upp. Jag kommer också inom snar framtid starta en egen podd där jag kommer ta upp olika saker kring livet i stort och jag kommer även bjuda som jag tycker är intressanta. 

 

Jag har utbildat mig inom Mediumskap, fast det har alltid funnits inom mig på ett eller annat sätt. 

Jag bor och arbetar i Nykvarn som ligger 4,5 mil söder om Stockholm. 

Varmt välkomna!

20220927_101747.jpg

Skogen är en fantastisk plats att vara på för att tanka energi och finna lugn. För mig har skogen blivit mer intressant ju mer jag jobbar med mig själv. Jag var tidigare en mycket rastlös person som hade svårt att vara själv. I dag är jag på ett helt annat sätt och jag är så tacksam för den resa jag gjort och fortfarande gör. Ni kan läsa mer om min inre resa på min blogg. 

bottom of page