images (2).jpg

Medial och andlig vägledning

Det går till på detta sätt att jag känner av din energi och läser av din aura.  Jag vägleder dig om hur du kan gå vidare i ditt liv. Om du vill så kan du såklart välja vilken inriktning du vill ha, tex. vägledning gällande arbetslivet, förhållanden etcetera. Syftet är ju att inspirera och stärka det du behöver få klarhet i.

 

Möte på plats ,  45 min 900:- 
Länk via Zoom, 45 min 700:

Möte via telefon, 45 min 700:-

ros.jpg

Privatsittning med Andekontakt

Det går till på detta sätt att jag bjuder in dina nära och kära som finns på andra sidan och som du förhoppningsvis kan känna igen. Jag kan aldrig utlova att en viss person kommer för det är alltid de från andra sidan som bestämmer vem som kommer att visa sig. 

 

När jag upplever att någon är med oss från andra sidan så gör jag en sådan bra beskrivning som möjligt av andepersonen. Detta kan ju variera lite från ande till ande vad de vill visa och tala om. Vissa är ju mer tystlåtna andra pratsamma som i det vanliga livet.

 

Det är viktigt för mig att du bekräftar med ett ”Ja”, ”Nej” eller ”Kanske” när jag frågar om du känner igen anden som jag beskriver. Om du vill så får du såklart berätta om du vet vem anden är när sittningen är klar. 

 

Om du vet under sittningen vem andepersonen är så kan jag be om ett personligt budskap från anden till dig. Sen kan du om du vill ställa frågor till den som är på besök från andra sidan. Det är inte alltid man får ett svar, men man kan ju försöka om man vill. Jag lämnar inga budskap om du inte kan identifiera andepersonen, eftersom jag tycker det inte känns seriöst. Jag känner att det är väl ingen som vill ha budskap från någon de inte känner.

 

Innan vi har sittningen så är det viktigt för mig att jag inte vet något om dina nära och kära från andra sidan. Ju mindre jag vet desto bättre.  

 

 

Möte på plats, 45 min 900:-

Länk via Zoom, 45 min 700:-

Möte via telefon, 45 min 700:- 

 

Farm Field

Husrening av energier

Jag kommer hem till din bostad och börjar med att känna in vad som påverkar dig/er. Nästa steg är att jag gör en rening av bostadens energier där jag hjälper eventuella andar som fortfarande finns kvar att komma över till andra sidan.

 

Jag kan aldrig garantera att det blir helt lugnt efter en husrening för en del energier kan ha funnits där en lång tid och då kan det vara svårt att få bort dem vid ett  försök. 

 

En husrening brukar ta ca 1-1/2 timme, Pris: 1 100 kr

(Denna tjänst utförs i närområden runt Nykvarn eller enligt överenskommelse)