top of page

Välkommen till mina tjänster!

images (2).jpg

Medial  vägledning

Det går till på detta sätt att jag känner in dig och din energi och utav det så  vägleder jag dig i vad du behöver få klarhet i . Syftet är att inspirera och stärka dig på din fortsatta livsresa. 

 

Fysiskt möte  eller online (Teams) , 40 min 900:- 

ros.jpg

Privatsittning med Andekontakt

Jag bjuder in dina nära och kära som finns på andra sidan och när jag upplever att någon är med oss, så gör jaq en sådan bra beskrivning som möjligt av andekontakten för dig. Får du då en förståelse och igenkänning, så lämnar jag meddelanden via den kontakt som jag får till mig. Jag kan aldrig utlova att en viss person kommer, för det är alltid de från andra sidan som bestämmer vem som kommer att visa sig. 

Fysiskt möte  eller online (Teams) , 40 min 900:- 

 

Farm Field

Husrening av energier

Jag kommer hem till din bostad och börjar med att känna in vad som påverkar dig/er. Nästa steg är att jag gör en rening av bostadens energier där jag hjälper eventuella andar som fortfarande finns kvar att komma över till andra sidan.

 

Jag kan aldrig garantera att det blir helt lugnt efter en husrening för en del energier kan ha funnits där en lång tid och då kan det vara svårt att få bort dem vid ett  försök. 

 

En husrening brukar ta ca 1-1/2 timme, Pris: 1 100 kr

(Denna tjänst utförs i närområden runt Nykvarn eller enligt överenskommelse)

 

bottom of page