top of page

Välkommen till mina tjänster!

Healing

Healing är en energibehandling som bland annat  löser upp blockeringar i kroppen som sedan skapar utrymme för ny läkande och helande energi. Att ge healing innebär att man kanaliserar helande energi till den man healar. I mitt fall så håller jag mina händer på dig eller ovanför/runt dig och ibland kan jag även ge lite massage där jag känner att det behövs extra hjälp. 

Efter healingen har vi ett litet samtal om vad jag känt/fått till mig och vill du så får du gärna dela din upplevelse.  Själva ordet Healing betyder läkning. 

Varmt välkommen!

 

Fysiskt möte, 1 timme inkl. samtal 1000 kr

images (2).jpg

Medial  vägledning

Det går till på detta sätt att jag känner in dig och din energi och utav det så  vägleder jag dig i vad du behöver få klarhet i . Syftet är att inspirera och stärka dig på din fortsatta livsresa. 

 

Fysiskt möte  eller online (Teams) , 40 min 900:- 

ros.jpg

Privatsittning med Andekontakt

Jag bjuder in dina nära och kära som finns på andra sidan och när jag upplever att någon är med oss, så gör jaq en sådan bra beskrivning som möjligt av andekontakten för dig. Får du då en förståelse och igenkänning, så lämnar jag meddelanden via den kontakt som jag får till mig. Jag kan aldrig utlova att en viss person kommer, för det är alltid de från andra sidan som bestämmer vem som kommer att visa sig. 

Fysiskt möte  eller online (Teams) , 40 min 900:- 

 

bottom of page