top of page
Sök
  • mariseldkraft

Att känna av andras energier


Jag har på senare tid förstått att jag är en mycket högkänslig person och har lätt att ta in andras energier i mitt energifält och det yttrar sig genom att jag får en sådan fruktansvärd yrsel. Jag har haft problem med detta i massor med år, fast då visste jag inte vad det handlade om. Jag trodde att det berodde på att jag hade lågt blodtryck och att jag var mycket stressad, men det var ju inte bara det.


Jag kunde tex sitta på en föreläsning och helt plötsligt blev jag så himla yr, så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det kröp i hela min kropp, jag hade svårt att sitta still. Ibland kändes det som ett sug i hela kroppen, som om jag höll på att svimma. Jag hittade till slut ett sätt för att övervinna detta. Jag såg alltid till att ha med mig ett anteckningsblock där jag kunde skriva/rita under tiden för att distrahera mig själv. Ibland gick det bra och ibland mindre bra. När de här känslorna dök upp, så andades jag ju inte heller rätt, utan jag hade ju andningen uppe i halsgropen i stället för att andas med magen. Allt bev ju en ond cirkel.


Det kändes ju så skämmigt, så jag vågade ju inte prata med någon utan jag kände mig väldigt ensam i detta. Ett tag trodde jag att jag höll på bli helt tokig, att jag hade början på torgskräck och det ville jag ju såklart inte ha. Jag är ju en social person som älskar att vara med människor, så detta var ju ett nederlag för mig. Hur kunde det bli så här?


Jag har haft turen att ha fantastiska människor runt omkring mig som har hjälpt mig med detta och som också har kommit med olika förslag på att lära sig stänga av. Det har tagit tid, men till slut så hittade jag mitt sätt att stänga av. Det gäller att ha tålamod och inte stressa fram något för då blir det ju inte bra, för det har jag fått lära mig, ha tålamod. Eftersom jag har varit stressad i så många år så har det tagit extra tid för mig. Bättre sent än aldrig!


Nu när jag går ut så ser jag till att stänga av mig, så att jag inte får in andras negativa energier. Nu går det bara av farten och jag är så tacksam över att det fungerar och att jag har fått tillbaka mitt liv och att jag inte har några problem när jag har massor av människor runtomkring mig.


Hur gör jag när jag stänger av mig? Jag visualiserar att jag har en gren som går ner genom mitt huvud och genom hela min kropp och sedan går ut ur fötterna, och att rötterna går ner långt i jorden också gör jag en stor knut av rötterna så att jag står stadigt och är riktigt rotad. Sedan visualiserar jag att jag har en glaskupa omkring hela min kropp, så att inga energier kommer in till mig.


Jag säger inte att detta är rätt sätt för alla, men för mig fungerar det toppen.

Känner du igen dig i detta? Prova gärna och se om det fungerar. Om inte så är ni välkomna att kontakta mig så kan jag coahca er.


Kram!116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page