top of page
Sök
  • mariseldkraft

Att leva i nuet


För mig har det blivit viktigare och viktigare att Leva i nuet. Det är inte lätt och jag får jobba med det varje dag, men jag känner att när jag är där, så finner jag sådan ro i hela min kropp. Det är som att allt runtomkring stannar till för en liten stund. Det blir en härlig tystnad, ingenting som surrar i huvudet om vad jag ska göra, vad jag inte gjort osv. Ni som redan har kommit dit förstår säkert vad jag menar.

Vad är det då som gör att jag tycker det har blivit så viktigt för mig att vara i nuet. Jo, det beror nog på att jag har levt ett stressigt liv i alldelses för många år. 2006 gick jag in i den berömda "väggen". Trodde väl aldrig att jag skulle hamna där. Det var ju bara sådana som var "svaga" som jag såg på det då som hamnade där. De som inte tålde någon stress över huvud taget. Jag hade så förutfattade meningar kring detta. Också hamnar jag där själv. Jag som var så duktig och stark. Hur kunde det hända mig?? Jag kommer att skriva mer om detta i mina blogginlägg framöver. Just nu vill jag bara förmedla det som jag tycker är viktigast för mig för närvarande och det är att få Leva i nuet.

Den här bloggen kommer att handla om min inre resa.


Hoppas du vill föja med!

94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page