top of page
Sök
  • mariseldkraft

Tacksamhet


Livet far i väg med stormsteg och jag njuter till fullo. Jag fattar inte att vi nu har bott ett år i Nykvarn, där vi nu startat ett nytt liv. Vi har flyttat in i ett nybygt hus och jag har startat upp min enskilda firma och njuter verkligen av mitt nya liv som medium/ andlig rådgivare. Känslan av att få känna sig fri och bestämma över sin egen tid är obeskrivlig.

Det är aldrig för sent att göra förändringar i sitt liv. Jag är också väldigt tacksam över att jag har en underbar man som verkligen stöttar mig i vad jag gör i dag.

När livet känns tungt i bland, så tänker jag att det är bra att försöka se vad som är bra runtomkring sig och försöka tänka på positiva saker. Jag vet att det kan vara svårt, men försök ändå. Det finns alltid något som är positivt.


Här kommer några saker som jag är tacksam över:

att jag har en kropp som fungerar

att jag har fantastiska vänner som ger mig massor av härlig energi

att jag har en bra relation till min son och hans flickvän

att få arbeta med det jag brinner för

att jag har jobbat med mig själv och blivit en mycket lugnare person

att min mormor fortfarande lever, för hon är en otroligt fin person, viktig del i mitt liv.


Vad är du tacksam över? Ett tips från mig till dig är att du gör en egen lista på vad du är tacksam över. Den blir säkert längre än vad du tror.


Kram från mig!


64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hur mår jag egentligen?

Den frågan har jag ställt mig under en längre tid. Jag har under hela mitt arbetsliv känt att det har varit något som har saknats, men jag har aldrig förstått vad det har kunnat vara. Jag har arbetat

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page